Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 21.02.2017.

Tribina PiČi s Koranom Serdarević
Održava se
23.02.2017. u 18h

Foto: Siniša Bogdanić

Na tribini Piči – Piši i čitaj!, koju knjižnica Vladimira Nazora organizira u suradnji s Centrom za kreativno pisanje, u četvrtak 23. veljače u 18 sati gostuje nagrađivana autorica kratkih priča Korana Serdarević.

Korana Serdarević rođena je u Zadru 1982. gdje je završila osnovnu školu i gimnaziju. Na Filozofskom fakultetu u Zagrebu diplomirala je hrvatski jezik i književnost te komparativnu književnost. Radila je kao novinarka kulture Večernjeg lista i tjednika Forum, a bila je i suradnica nekih tjednika i portala. Od 2013. zaposlena je kao gimnazijska profesorica. 2015. objavljuje zbirku kratki priča “Nema se što učiniti” (Fraktura, 2015).

Piči – Piši i čitaj!

Imate li hrabrosti iskoračiti u javnost sa svojim rukopisima? Kako ono što pišete zvuči drugima? Jeste li pokušali ponuditi rukopis urednicima, izdavačima, književnim časopisima? Javljate li se na književne natječaje?

Na ta i druga pitanja potražite odgovore na tribini PiČi, zadnjeg četvrtka u mjesecu. U prijateljskoj atmosferi čitamo vlastite tekstove, raspravljamo, provodimo kratke motivacijske vježbe kreativnog pisanja te kroz razgovor s gostom-autorom propitujemo pitanja književnog stvaranja, kao i načine autorskog samopredstavljanja u javnosti.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –