Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 12.04.2012.

Vadim Zeland i transurfing u Zagrebu!
Održava se
14.04.2012.

Iz Rusije u Zagreb dolazi Vadim Zeland, autor iznimno popularne serije knjiga knjiga „Transurfing“ (Planetopija). Zeland će 14. i 15. travnja 2012., održati predavanje i radionicu u Europskom domu (Jurišićeva 1).

Prvi dan gostovanja (14. 4., od 10:30 do 15:00) rezerviran je za predavanje o transurfingu koje će voditi sam utemeljitelj Škole za transurfing Vadim Zeland te trenerica iz Transurfing centra u Rusiji Evgenija Čerkašina.

Cilj seminara je upoznati publiku s idejom transurfinga. Predavanje je namijenjeno svima, bez obzira na godine ili znanje o transurfingu, onima koji ga već proučavaju i žele proširiti znanje, postaviti pitanja utemeljitelju Transurfinga, ali i onima koji se tek susreću s tom tehnikom i žele naučiti kako je prakticirati.

Drugi dan (15. 4., od 11:00 do 15:30) organizirana je radionica pod nazivom "Freiling", koju možemo opisati kao tehniku uspostavljanja boljih međuljudskih odnosa, tehniku šarmiranja koja se koristi kako bi se postigao što bolji uspjeh u svakodnevnoj komunikaciji. Radionica je namijenjena široj publici, a tehnika freilinga može se koristiti u različitim svakodnevnim situacijama. Pomaže nam popraviti odnose s roditeljia,  poslodavcima, partnerom, prijateljima, odnosno sve vrste međuljudskih odnosa.
 
Sudionike programa očekuje i mogućnost kupnje knjiga o transurfingu uz popust od 20%!

Transurfing je moćna tehnika upravljanja stvarnošću koja predlaže drukčiji način razmišljanja i djelovanja kako biste ostvarili ono što želite. Ne trebate se mučiti da postignete svoj cilj - on se sam ostvaruje. Ideja transurfinga zasniva se na pretpostavci da postoji prostor varijanti u kojem se čuvaju scenariji za sve moguće događaje. Tamo je zapisano sve što je bilo, što jest i što će biti. Pod određenim uvjetima energija ljudskih misli sposobna je materijalizirati ovu ili onu varijantu.

PRIJAVE: Knjižara Planetopija, Ilica 72 • tel: 01/4846 197 •  e-mail:  planetopija@planetopija.hr

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –