Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 11.11.2009.

Večer poezije i jazza : Aida Bagić i Nenada Medelić
Održava se
12.11.2009.

U sklopu novog programa Jazz&Art Time! koji se održava četvrtkom u Jazz Clubu u Zagrebu, ovoga četvrtka 12. studenog 2009. u 21h održat će se Večer poezije i jazza - Jazz&Poetry.

Svoje će pjesme čitati pjesnici Aida Bagić i Nenada Medelić uz pratnju jazz gitarista Pavla Miljenovića i njegovog sastava.

Prva večer interaktivne poezije će se održati u sklopu kulturnog programa Jazz&Art Time! koji se održava četvrtkom u Jazz Clubu u Gundulićevoj 11. Program se sastoji od četiri programa mjesečno, koji jazz povezuju sa vizualnom umjetnošću, gastronomijom, edukacijom i poezijom. Idejni pokretači su predstavnici udruge JAZZart koji ovim putem žele obogatiti jazz scenu u Zagrebu i pružiti građanima kulturni vid zabave.

Četvrtkom u Jazz Clubu moći ćete uz slušanje dobrog jazza vidjeti izložbe najaktualnijih umjetnika, čuti stihove i kompozicije u nastajanju i probati fina vina iz dalekih krajeva. Naučit ćete slušati jazz drugim ušima, saznati kako jazz nastaje i kako ga stvarati kroz naše edukativne radionice.

Počinjemo u 21h u Jazz Clubu u Gundulićevoj 11. Nakon čitanja i svirke pozivamo i glazbenike da dođu na jam session!

Više o autorima : JAZZ&ART TIME!

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –