Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
J. Kenner

Uzmi me

  • Nakladnik: Stilus knjiga
  • Prijevod: Vesna Racković
  • 08/2014.
  • 352 str., meki uvez
  • ISBN 9789537956165
  • Cijena: 5.18 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Damien Stark ima potrebu - potrebu za užitkom, potrebu za kontrolom, potrebu za njom. Prekrasan i briljantan, no iznutra izmučen demonima, u svakom je pogledu sličan njoj. Nikki Fairchild je pristala biti samo njegova i sad želi da on bude potpuno njezin. Želi da jedno drugo uzmu od najslađeg ruba ekstaze i u najdubljim žudnjama njihovih duša. Ali u Damienu postoje mračna mjesta koja čak ni njihova najrazuzdanija strast ne može dodirnuti. Nikki će dati sve od sebe da sazna njegove tajne i da joj se preda kao što se ona predala njemu. Ali njihove će tegobne prošlosti ili ih povezati ili potpuno slomiti.

Autorica s liste bestselera New York Timesa i USA Todayja, J. Kenner je objavila više od 40 romana, novela i kratkih priča raznih žanrova. Njezina trilogija Stark se penjala na sam vrh ljestve New York Timesa i USA Todayja te među najčitanijim autorima erotskog žanra na Amazon.com. "Oslobodi me", "Uzmi me" i "Ispuni me" su prevedeni u nekoliko jezika.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –