Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Nora Roberts

Sveti grijesi

  • Nakladnik: Stilus knjiga
  • Prijevod: Igor Bošnjak
  • 08/2014.
  • 328 str., meki uvez
  • ISBN 9789537956349
  • Cijena: 5.18 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Mlada je žena pronađena ugušena jednoga ljetnog dana u Washingtonu. Na njoj ostavljena je poruka koja glasi Grijesi su joj oprošteni. Ali serija se nastavlja kad još dvije žrtve dožive istu sudbinu. Dok priče o Svećeniku, misterioznom serijskom ubojici, ukrašavaju naslovnice svih novina, bespomoćna policija traži stručnu pomoć dr. Tess Court, psihijatrice čiji je zadatak izraditi psihološki profil ubojice. Međutim Detektiva Bena Parisa ne zanima ubojičin bolesni um. To što ga muči je Tess. Visoka, tamna i prekrasna. 


Kada je oboje bačeno u vatru istrage i zajedno krenu u potragu za serijskim ubojicom, obostrana privlačnost postaje presnažna. Ali još se jedan par očiju zalijepio za prekrasnu doktoricu dok se Ben moli da će moći zaustaviti luđaka prije nego bude prekasno. 


Nora Roberts najpopularnija je i najomiljenija američka autorica ljubavnih romana, s više od 200 naslova, uključujući Trilogiju snova i Trilogiju BoonsBoro te romane Tri suđenice i Vila. Na top listi New York Timesa u posljednjih 25 godina bilo je četrdeset naslova koje je potpisala, a njezini najnoviji hitovi i dalje obaraju sve rekorde čitanosti. Po romanima Nore Roberts dosad je snimljeno osam tv-filmova, koje je upoznala i naša publika.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –