Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Nora Roberts

Sunčevi dragulji

  • Nakladnik: Profil
  • Prijevod: Helga Kraljik
  • 07/2008.
  • 263 str., meki uvez
  • ISBN 9789531207522
  • Cijena: 17.12 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Nakon bolnog raskida, mlada Amerikanka vraća se u zemlju svojih predaka, kako bi, proučavajući irske narodne legende i priče, pronašla izlaz iz krize u privatnom i profesionalnom životu. Bakina kuća koju posjećuje duh davno umrle žene postaje njezino utočište i inspiracija, a stanovnici sela na litici omogućuju joj da otkrije prijateljstvo, ljubav i strast.

"Sunčevi dragulji" prva su knjiga "Irske trilogije", u kojoj Nora Roberts klasičnu, prokušanu shemu ljubavnog romana isprepliće s maštom i pričama ukorijenjenima u starim irskim legendama.

Milijunima čitatelja širom svijeta već je poznato da je čarolija koja zadire u svakodnevnicu, začinjena žestokim osjećajima i vrućim ljubavnim scenama, omiljena formula Nore Roberts, koju je prošle godine američka publika glasovima na internetu proglasila najpopularnijom spisateljicom ljubavnih romana. 

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –