Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Nora Roberts

Slatka osveta

  • Nakladnik: Leo-commerce
  • Prijevod: Vesna Valenčić
  • 07/2008.
  • 488 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789532181968
  • Cijena: 19.78 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
U dvadeset petoj godini princeza Adrianne vodi život na kojem bi joj većina ljudi zavidjela. Lijepa i otmjena, provodi dane baveći se dobrotvornim radom, a noći krećući se s jednoga glamuroznoga događaja do drugoga. Ali njezino držanje razmažene bogatašice je varka, pomno osmišljeno nastojanje da se sakrije opasna istina.

Adrianne je deset godina živjela za osvetu. Kao dijete, mogla je samo promatrati okrutnost skrivenu iza fasade braka iz bajke njezinih roditelja. Sad ima savršen plan kojim će svojeg slavnog oca natjerati da plati. Uzet će mu jedinu stvar koju cijeni više od svega ostaloga - Sunce i Mjesec, znamenitu, neprocjenjivu ogrlicu.

Ipak, baš kad je spremna na svoju osvetu, upoznaje čovjeka koji kao da naslućuje svaku njezinu tajnu. Pametan, šarmantan i zagonetan, Philip Chamberlain ima vlastite osobne razloge za približavanje princezi Adrianne. l tek kad bude prekasno ona će vidjeti skrivenu opasnost... kad se nađe nasuprot dvojici impresivnih muškaraca - jednoga koji posjeduje spoznaje na temelju kojih joj može oduzeti slobodu, te drugoga koji ima moć oduzeti joj život.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –