Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Amanda Quick

Ljubavnica

  • Nakladnik: Leo-commerce
  • Prijevod: Vesna Valenčić
  • 03/2010.
  • 423 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789532182576
  • Cijena: 21.24 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Kad je Iphiginia Bright otkrila da je njezina voljena teta Zoe postala žrtva opasna ucjenjivača, objeručke je zgrabila prililu da joj pomogne. Njezin plan - da izvuče zlikovca na otvoreno tako što će glumiti najnoviju ljubavnicu zloglasnog grofa od Mastersa, čovjeka za kojega se pričalo da je nestao u rukama ucjenjivača - bio je itekako nadahnut.

No usred blještava bala, okružena vatrenim obožavateljima, novostvorena Iphiginia odjednom će se naći licem u lice s posljednjim čovjekom kojega je ondje očekivala: mračno senzualnim grofom od Mastersa osobno. Sad se neustrašiva mlada žena našla u još većoj opasnosti jer se mora boriti protiv ucjenjivača i neočekivane prijetnje svojemu srcu jer Marcus Cluod nije samo očaravajući zavodnik - čvrsto je odlučio da će ta prelijepa dama biti njegova...


Još jedan "ljubić" iz radionice Amande Quick.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –