Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Chris Carter

Ja sam smrt

  • Nakladnik: Leo-commerce
  • Prijevod: Dolores Jovanović
  • 10/2015.
  • 408 str., meki uvez
  • ISBN 9789532185034
  • Cijena: 99.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

Sedam dana nakon otmice, na tratini u blizini losanđeleskog međunarodnog aerodroma, pronađeno je truplo dvadesetogodišnjakinje. Pronađena je raširenih ruku i nogu, u pozi nalik na peterokraku zvijezdu. Obdukcijom se otkriva da je bila mučena i ubijena na veoma bizaran način. No, tu ne prestaju iznenađenja: ovaj ubojica voli se igrati - u žrtvinu grlu ostavio je poruku.

Slučaj je dodijeljen detektivu Robertu Hunteru, vođi LAPD-ove posebne jedinice za ultranasilne slučajeve. Ubrzo se pronalazi i drugo truplo. Kako prolaze dani, tako se suočava s novim izazovima i otkriva da traga za čudovištem, za grabežljivcem čija prošlost krije užasnu tajnu, za ubojicom čija se žeđ za mučenjem i ubijanjem nikad ne može utažiti - jer on je smrt.

Chris Carter rođen je u Brazilu i talijanskog podrijetla. Studirao je psihologiju i kriminalističko ponašanje na Sveučilištu Michigan. Kao član Tima za psihologiju kriminalaca Ureda javnog tužitelja države Michigan, ispitivao je i proučavao mnoge zločince, uključujući serijske i višestruke ubojice koji su osuđeni na doživotnu kaznu zatvora.

Početkom 1990-ih otišao je u Los Angeles i proveo deset godina kao gitarist brojnih dobro poznatih bendova, a potom je odustao od glazbe i posvetio se pisanju.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –