Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Jane Feather

Zaruke u Beaufort Hallu

  • Nakladnik: Leo-commerce
  • 07/2014.
  • 230 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789532183993
  • Cijena: 21.24 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Prvi roman očaravajuće nove trilogije smještene u prostranom zdanju izvan Londona 1913. godine, u kojoj tri mlade žene nastoje ostvariti svoje sudbine i žudnje, okružene nepisanim društvenim pravilima i udaljenom grmljavinom rata.

Kad je Imogen Carstairs otkrila da je njezin zaručnik Charles Riverdale bio u ljubavnoj vezi s drugom ženom tijekom cijelih njihovih zaruka, odmah je razvrgnula zaruke, samo tri dana prije vjenčanja. Nakon društvenog skandala i slomljena srca, Gen se povukla na veliki obiteljski posjed na selu, a s njom je pošla i njezina sestra Esther. No bijeg u Beaufort Hall nije se pokazao onako uspješnim kako se nadala i Gen je prinuđena pitati se može li ponovno vjerovati Charlesu nakon što ju je onako izdao. Treba li slušati svoj um...ili svoje srce?

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –