Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Chris Carter

Kipar

  • Nakladnik: Leo-commerce
  • Prijevod: Dolores Jovanović
  • 07/2015.
  • 496 str., meki uvez
  • ISBN 9789532184785
  • Cijena: 13.14 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Studentica-njegovateljica doživi najveći šok u životu kad otkrije svoga pacijenta, tužitelja Dereka Nicholsona, brutalno ubijenog u krevetu. Ubojstvo izgleda besmisleno — Nicholson je neizlječivo bolestan, ostalo mu je još samo par tjedana života.

Ali ono što najviše šokira detektiva Roberta: Huntera iz losanđeleškog odjela za pljačke i ubojstva je "posjetnica" koju im je ostavio ubojica. Hunter i njegov partner Garcia nimalo ne sumnjaju u to da ubojica pokušava komunicirati s policijom. Ali što je njegova skrivena poruka?

Tada nalaze i drugo truplo novu "posjetnicu".

Prisiljen na neugodnu suradnju s tvrdoglavom istražiteljicom Alice Beaumont, Hunter mora brzo spojiti sve dijelove slagalice... prije nego što Kipar dovrši svoje remek-djelo.

Chris Carter rođen je u Brazilu i talijanskog podrijetla. Studirao je psihologiju i kriminalističko ponašanje na Sveučilištu Michigan. Kao član Tima za psihologiju kriminalaca Ureda javnog tužitelja države Michigan, ispitivao je i proučavao mnoge zločince, uključujući serijske i višestruke ubojice koji su osuđeni na doživotnu kaznu zatvora.

Početkom 1990-ih otišao je u Los Angeles i proveo deset godina kao gitarist brojnih dobro poznatih bendova, a potom je odustao od glazbe i posvetio se pisanju.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –