Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Jayne Castle

Lovac na duhove

  • Nakladnik: Leo-commerce
  • Prijevod: Vesna Valenčić
  • 03/2010.
  • 423 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789532182583
  • Cijena: 21.24 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Šef lokalnog Ceha i moćan lovac na duhove sve je što botaničarka Elly St. Claire može poželjeti - privlačan, snažan i šutljiv tip. Možda previše šutljiv. Jer kada Cehovske tajne ugroze njezinu karijeru na fakultetu, Elly mora otkazati vjenčanje i ostaviti za sobom život u malenom gradiću.

No nije lako iznova početi u razvjenoj metropoli Cadence City, osobito kada jedna od Ellynih novih prijateljica nestane u katakombama ispod ulica. Cooper se pojavljuje baš u pravom trenutku kako bi pomogao Elly u istrazi. I dok se istraga produbljuje i na svjetlo dana izlaze opasni mitovi i legende, Cooper jasno pokazuje da se ondje kani zadržati - ovoga puta bez ikakvih tajni...


Jane Castle jedan je od mnogih pseudonima Jayne Anne Krentz koja je na našem tržištu najpoznatija kao... Amanda Quick.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –