Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Jayne Ann Krentz

Usplamtjeli

  • Nakladnik: Leo-commerce
  • Prijevod: Melita Majer, Zoran Juras
  • 12/2010.
  • 424 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789532182859
  • Cijena: 21.24 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Prije više od tri stoljeća, Nicholas Winters nepovratno je izmijenio svoj genetski ustroj u opsesivnom natjecanju s alkemičarem i utemeljiteljem Ezoteričnog društva, Sylvesterom Jonesom. Obojica muškaraca željela su kontrolirati svoje paranormalne sposobnosti, a njihove odluke ostavile su trag na njihove nasljednike, nagrađujući neke moćima koje nisu mogli zamisliti ni u snovima, a neke proklinjući na život ispunjen ludilom i halucinacijama.

Jack Winters, Nicholasov nasljednik, pati od noćnih mora i gubitaka pamćenja, a vjeruje da je to tek početak obiteljskog prokletstva Wintersa. Legenda kaže da mora pronaći Plamteću svjetiljku ili riskirati da se pretvori u čudovište. No, to ne može učiniti sam, potrebna mu je pomoć žene koja može čitati snosvjetlo svjetiljke...

Jack je uvjeren da je privatna istražiteljica Chloe Harper žena koju traži. Njezin dar za pronalaženje predmeta i pristupanje energiji snova je ono što ih može spasiti, no iznenadna i moćna seksualna privlačnost prijeti da ih oboje preplavi. Opasnost ih okružuje, a Chloe ne treba dugo da pronače trag plamteće svjetiljke. I dok joj se ona i Jack približavaju, sirova snaga koja čuči u njoj prijeti da ih odnese u vrtlogu paranormalnih moći....

 

** ovaj novi roman Jane Anne Krentz prvi je dio trilogije o snosvjetlu pisan pod njezinim pravim imenom. Ostala dva romana iz trilogije izlaze pod imenima Amanda Quick i Jane Castle!


***

Jayne Ann Krentz je autorica brojnih uspješnica New York Timesa. Predstavljena je u časopisima kao što su People i Entertainment Weekly, a dobro je poznata i po romanima što ih je napisala pod pseudonimima Amanda Quick i Jayne Castle. Bivša knjižničarka koja je diplomirala povijest, također je urednica nagrađene zbirke eseja "Opasni muškarci i pustolovne žene: autori ljubavnih romana o privlačnosti žanra".

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –