Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Jayne Ann Krentz

Duga noć

  • Nakladnik: Leo-commerce
  • Prijevod: Vesna Valenčić
  • 12/2008.
  • 441 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789532182217
  • Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Istražiteljska novinarka Irene Stenson nije bila u svojem rodnom gradu Dunsleyju, Kalifornija, od užasne noći kad je svoje roditelje našla mrtve na podu u kuhinji. Sada, sedamnaest godina kasnije, Irene je otkrila šokantan novi trag o njihovim smrtima - i čvrsto odlučila saznati istinu o onome što se te davne noći dogodilo.

Dok je boravila u lokalnoj kolibi, povjerila se naočitu Lukeu Danneru - bivšem marincu koji je navikao izdavati naredbe jednako kao što je Irene navikla ignorirati ih. No Luke vidi užas ispod njezine samouvjerene fasade - i ne uspijeva potisnuti želju da je zaštiti.

Njega također tjeraju njegove vlastite strasti, a dok su zajedno uvučeni u središte opasnosti, riskirat će mnogo više od onoga što su očekivali.

***

Jayne Ann Krentz je autorica brojnih uspješnica New York Timesa. Predstavljena je u časopisima kao što su People i Entertainment Weekly, a dobro je poznata i po romanima što ih je napisala pod pseudonimima Amanda Quick i Jayne Castle. Bivša knjižničarka koja je diplomirala povijest, također je urednica nagrađene zbirke eseja "Opasni muškarci i pustolovne žene: autori ljubavnih romana o privlačnosti žanra".

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –