Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Jayne Ann Krentz

Buđenje

  • Nakladnik: Leo-commerce
  • Prijevod: Vesna Valenčić
  • 09/2008.
  • 429 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789532182149
  • Cijena: 160.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.
Isabel Wright je analitičarka snova u Centru za istraživanje spavanja Belvedere, a nikad joj nije manjkalo pozornosti suprotnog spola. Jasno, razlog tomu je njihova nada da će im donekle objasniti njihove snove. Međutim, u posljednje je vrijeme čeznula za muškarcem kojeg nikad nije upoznala. Poznaje ga jedino kao klijenta broj dva - a njegovi su najintimniji snovi zaokupili njezinu maštu...

No sve propada nakon što njezin šef umire za svojim pisaćim stolom, a Isabel ostaje bez posla - sve dok se klijent broj dva ne pojavi i počne postavljati svakojaka pitanja. Zove se Ellis Cutler - i još je privlačniji nego što je zamišljala. Uvjeren je da im sociopat radi o glavi, ali to ga, srećom, ne sprječava u namjeri da Isabel upozna sa strašću kakvu dotad nije poznavala.

Uvučeni u mrežu žudnje, izdaje i umorstva, Isabel i Ellis moraju pronaći ubojicu prije nego i sami upadnu previše duboko...

***

Jayne Ann Krentz je autorica brojnih uspješnica New York Timesa. Predstavljena je u časopisima kao što su People i Entertainment Weekly, a dobro je poznata i po romanima što ih je napisala pod pseudonimima Amanda Quick i Jayne Castle. Bivša knjižničarka koja je diplomirala povijest, također je urednica nagrađene zbirke eseja "Opasni muškarci i pustolovne žene: autori ljubavnih romana o privlačnosti žanra".

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Komentari –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve knjige –