Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Amanda Quick

Savršeni otrov

  • Nakladnik: Leo-commerce
  • Prijevod: Melita Majer
  • 09/2010.
  • 392 str., meki uvez
  • ISBN 9789532182682
  • Cijena: 21.24 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Proganjana glasinama da je otrovala zaručnika, Lucinda Bromley živi na rubu visokog društva, brinući se za svoje voljene biljke - a povremeno daje savjete istražiteljima ubojstava. Naime, zloglasna botaničarka posjeduje jedinstveni talent: može otkriti gotovo svaku vrstu otrova, osobito ako potječe iz biljnog carstva.

No, smrt jednog lorda potresla je Lucindu do srži. Na poprištu umorstva ona otkriva tragove otrova koji sadrži vrlo rijetku vrstu paprati. Zapravo, toliko rijetku da u cijeloj Engleskoj postoji jedan primjerak - a on je prošli mjesec ukraden iz njezina staklenika.

Kako bi sačuvala svoje ime izvan istrage i pronašla ubojicu, Lucinda unajmljuje svog kolegu iz Ezoteričnog društva, Caleba Jonesa, koji vodi detektivsku agenciju. Potomak osnivača Društva, Jones, vrlo vješto štiti njegove tajne, a zastrašujuće je dobar u pronalaženju istine. Od samog početka Lucinda osjeća sirovu snagu i neospornu privlačnost tog nametljivog muškarca. Dok gotovo neizdrživa želja preplavljuje Caleba i Lucindu, oni bivaju uvučeni u tamno srce smrtonosne urote čiji korijeni sežu u rane dane Ezoteričnog društva - i u nasljeđe ludila koje bi moglo porinuti Caleba u dubine njegove vlastite izmučene duše...

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Amanda Quick\\\'s The Perfect Poison –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –