Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Amanda Quick

Rijeka zna

  • Nakladnik: Leo-commerce
  • Prijevod: Vesna Valenčić
  • 01/2008.
  • 387 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789532181807
  • Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Do prvog je poljupca došlo u slabo osvijetljenu hodniku na gornjem katu veličanstvena zdanja Elwina Hastingsa. Louisa ga uopće nije očekivala...

Naravno, Anthony Stalbridge nikako nije mogao imati romantične namjere. Poljubac je bio čin očaja, namijenjen odvlačenju pozornosti naoružana čuvara koji će uskoro zateći par na mjestu na kojem sigurno ne bi smio biti. Na kraju krajeva, u svojoj bezličnoj smeđoj haljini i s naočalama u zlatnom okviru, Louisa Bryce sigurno nije ono što muškarci smatraju zamamnom ženom.

Naime, jedino što poželjan muškarac poput Anthonyja Stalbridgea ima zajedničko s nezanimljivom djevojkom kakva je Louisa strastveno je zanimanje za privatne poslove gospodina Hastingsa - uglednog pripadnika visokoga društva za kojeg oboje sumnjaju da krije strašne tajne. Sada su, stjecajem okolnosti bačeni jedno drugomu u zagrljaj, Anthony i Louisa sjedinjeni u svojim nastojanjima da otkriju istinu.

Oboje imaju osobni razlog za svoju potragu. Anthonyjeva se zaručnica prije nekoliko mjeseci bacila u Temzu - ili se barem ta verzija šaptom širila u londonskim društvenim krugovima. Anthony vjeruje da je netko drugi možda skrivio njezinu smrt - i to umorstvom. Louisa, čiji je identitet prekriven slojevima tajanstvenosti, dolazi do otkrića da Hastings ima veze sa zloglasnim bordelom. Kad je Anthony uspješno obio Hastingsov skriveni sef i otkrio izrazito inkriminirajuće dokaze, čini se da su oboje imali pravo.

No Hastings skriva mnogo više od dragulja i poslovnih knjiga. Dovesti ga pred lice pravde bit će opasnije no što Louisa i Anthony predviđaju - a njihovo će partnerstvo biti vatrenije od onoga što bilo tko od njih očekuje. Jer njih dvoje dijele uzbudljivu sklonost opasnostima, a Louisa ne razbuđuje samo Anthonyjevu radoznalost.

***

Amanda Quick, pravim imenom Jayne Ann Krentz, jedna je od najpriznatijih i najprodavanijih autorica suvremenih i povijesnih ljubavnih romana, Objavila je više od dvadeset pet milijuna primjeraka knjiga, uključujući «Zavođenje» («Seduction»), «Randevu» («Rendezvous»), Izgubljena čast» («Ravished»), «Ljubavna veza» («Affair»), «Surrender», «Scandal», «Reckless», «Dangerous», «Deception», «Deshe, Mistress», «Mystique», «Mischief», «With This Ring», «I Thee Wed» i «Wicked Widow». Živi na pacifičkom sjeverozapadu s mužem Frankom.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –