Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Amanda Quick

Plava komora

  • Nakladnik: Leo-commerce
  • Prijevod: Vesna Valenčić
  • 06/2008.
  • 396 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789532182101
  • Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Zaštitni znak Amande Quick je uspješna kombinacija napetosti, strasti i duhovitosti u povijesnim pričama začinjenim intrigama. U ovom romanu, koji se smatra "najprimamljivijim" romanom autoričine karijere, glavna junakinja je poduzetna žena koja sklapa savez sa zagonetnim špijunom, ali se nađe u kaosu izdajstva - i iskušenja...

Amanda Quick, pravim imenom Jayne Ann Krentz, jedna je od najpriznatijih i najprodavanijih autorica suvremenih i povijesnih ljubavnih romana. Objavila je više od dvadeset pet milijuna primjeraka knjiga, uključujući «Zavođenje» («Seduction»), «Randevu» («Rendezvous»), Izgubljena čast» («Ravished»), «Ljubavna veza» («Affair»), «Surrender», «Scandal», «Reckless», «Dangerous», «Deception», «Deshe, Mistress», «Mystique», «Mischief», «With This Ring», «I Thee Wed» i «Wicked Widow».

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –