Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Amanda Quick

Zloba

  • Nakladnik: Leo-commerce
  • Prijevod: Vesna Valenčić
  • 09/2009.
  • 451 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789532182477
  • Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Imogen Waterstone je trebala muškarca, ali ne bilo kojeg muškarca, već muškarca nepokolebljive volje i čeličnih živaca. Zato je u svoj dom pozvala Matthiasa Marshalla, grofa od Colchestera. Tko bi joj drugi, ako ne legendarni istraživač, mogao pomoći da nemilosrdna neprijatelja odvede u propast.

Ipak, kad Imogen nagovori Matthiasa da glumi njezinog opčinjenog udvarača - i razglasi da ona posjeduje kartu do neprocijenjivog blaga - ni u snu nije mogla zamisliti njegovu naelektriziranu reakciju - kao ni svoju vlastitu!

Nekonvencionalna se dama odjednom nađe u zagrljaju istinske strasti... ali također postaje ranjiva na zlonamjernu prijetnju koja proizlazi iz labirinta londonskog visokog društva.

***

Amanda Quick, pravim imenom Jayne Ann Krentz, jedna je od najpriznatijih i najprodavanijih autorica suvremenih i povijesnih ljubavnih romana. Objavila je više od dvadeset pet milijuna primjeraka knjiga.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –