Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Jane Feather

Obiteljske tajne

  • Nakladnik: Leo-commerce
  • 07/2014.
  • 199 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789532184457
  • Cijena: 160.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

Božićni blagdani na ladanju, seksi špijunka i zagonetni grof obećavaju blagdansku čaroliju. Pridružite se autorici uspješnica New York Timesa Jane Feather u ovoj zamamnoj priči o dvoboju pripadnika špijunskog svijeta ispod imele.

Nakon Nickove smrti Harriet smatra da više neće prenositi šifrirane poruke Ministarstvu obrane. No, dobila je zadatak od vitalne važnosti: tijekom božićnih blagdana treba utvrditi je li Julius Forsythe, grof od Marburyja, dvostruki agent koji radi za Francuze.

Harriet očekuje opasnost, ali ne za svoje srce. Kao domaćica blagdanskih proslava na ladanju ima savršenu priliku pomno motriti na svojeg plemenitog gosta - njegovu elegantnu odjeću, prodorne tamne oči, muževno tijelo. No, kad se među njima rasplamsa strast, Harriet shvaća da će joj samo blagdansko čudo omogućiti pronalaženje prave ljubavi - u naručju tog špijuna koji je došao ondje provesti Božić.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve knjige –