Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Sandra Brown

Ledeni faktor

  • Nakladnik: Leo-commerce
  • Prijevod: Vesna Valenčić
  • 11/2010.
  • 460 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789532182804
  • Cijena: 26.41 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Šef policije Dutch Burton i njegova malena ekipa u pospanom planinskom gradiću Clearyju, Sjeverna Karolina, love ubojicu kojeg su nazvali Blue. Pet je žena nestalo, a plava vrpca ostavljena u blizini mjesta gdje je svaka žena posljednji put viđena.

Lilly Martin, Dutcheova bivša žena, vratila se u Cleary kako bi zaključila prodaju njihove kolibe. Kad je pokušala otići njezin se automobil zanio i udario muškarca koji je izišao iz šume. Nemaju drugog izbora, osim u kolibi čekati da prođe jaka mećava, a kako prolaze sati njihova prislilnog zatočeništva Lilly se počinje pitati ne ugrožava li njezinu sigurnost neznanac kraj nje, Ben Tierney, a ne oluja.

Gonjen ljubomorom Dutch je čvrsto odlučio spasiti Lilly i vratiti je k sebi...


***

Sandra Brown autorica je preko 50 bestselera 'New York Timesa' uključujući romane: "Ponovno ljubav", "Posljednji dan karnevala", "Potpuno nova svjetlost", "Povratak Sunny Chandler", "Pravo vrijeme", "Slatki gnjev", "Tajne prošlosti", "Usijanje", "Zaluđenost", "Dugo čekanje", "Dvojnica" i mnoge druge.

Svoju karijeru spisateljice započela je 1981. godine i od tad objavila sedamdeset romana. Njezini su romani prevedeni na 33 jezika i prodaju se diljem svijeta u više od 70 milijuna primjeraka.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –