Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Sandra Brown

Oluja u raju

  • Nakladnik: Leo-commerce
  • Prijevod: Vesna Valenčić
  • 06/2008.
  • 204 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789532181890
  • Cijena: 19.78 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Shay Morrison, poznati model, pozirala je naga i nadahnula velika umjetnička djela. No, skrivena u njoj čami bol neuspjela braka. Tada slučajno nailazi na Iana Douglasa, nonjegova nelagoda i antipatija spram Shay odmah su jasno vidljivi. Ono sto nije tako očito je njegovo zvanje: Ian je svećenik u veoma staloženoj zajednici.

Izazvana i povrijeđena, Shay odlučuje da će ga pokušati navesti da se zaljubi u nju. Ipak, dok planira osvojiti lana, njezini najbolje osmišljeni planovi vode je u emocionalno područje gdje nikad nije bila. Sad žena nesretne prošlosti pokušava razumjeti muškarca koji je drukčiji od svih koje je dotad poznavala...


***

Sandra Brown autorica je 56 bestselera 'New York Timesa' uključujući romane: «Ponovno ljubav», «Posljednji dan karnevala», «Potpuno nova svjetlost, Povratak Sunny Chandler», «Pravo vrijeme», «Slatki gnjev», «Tajne prošlosti», «Usijanje», «Zaluđenost», «Dugo čekanje», «Dvojnica» i mnoge druge. Svoju karijeru spisateljice započela je 1981. godine i od tad objavila sedamdeset romana. Njezini su romani prevedeni na 33 jezika i prodaju se diljem svijeta u više od 70 milijuna primjeraka.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –