Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Sandra Brown

Zatočenica Hawka O'Toolea

  • Nakladnik: Leo-commerce
  • Prijevod: Vesna Valenčić
  • 01/2008.
  • 204 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789532181838
  • Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Kad je njezin razvod napokon postao pravomoćan, Miranda Priče je povjerovala da je najgore iza nje. Sad je mogla nastaviti sa svojim životom, daleko od očiju javnosti i privatnog jada koji je pratio ulogu supruge zastupnika Pricea.

No kad je Miranda odlučila njihova sina povesti na odmor na Zapad, našla se u najgoroj noćnoj mori jedne majke. Oteti iz vlaka punog ljudi na odmoru, ona i njezin sin postali su zatočenici zagonetnog neznanca. Miranda zna da će učiniti sve kako bi spasila svoje dijete... čak i ako to znači boriti se protiv vlastitih izdajničkih osjećaja prema čovjeku koji je drži kao zatočenicu... čak i ako to znači suočiti se sa šokantnim otkrićem koje će je natjerati da posumnja u svoju prošlost, u svoje odluke, kao i u ženu kakva je postala.

***

Sandra Brown autorica je 56 bestselera 'New York Timesa' uključujući romane: «Ponovno ljubav», «Posljednji dan karnevala», «Potpuno nova svjetlost, Povratak Sunny Chandler», «Pravo vrijeme», «Slatki gnjev», «Tajne prošlosti», «Usijanje», «Zaluđenost», «Dugo čekanje», «Dvojnica» i mnoge druge. Svoju karijeru spisateljice započela je 1981. godine i od tad objavila sedamdeset romana. Njezini su romani prevedeni na 33 jezika i prodaju se diljem svijeta u više od 70 milijuna primjeraka.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –