Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Sandra Brown

Temperatura raste

  • Nakladnik: Leo-commerce
  • Prijevod: Vesna Valenčić
  • 06/2008.
  • 208 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789532181951
  • Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Za ljubitelje nepretencioznih ljubavnih romana stiže još jedna priča iz pera jedne od najčitanijih i najprodavanijih autorica ovog žanra - Sandre Brown.

Chantal Dupont je voljela svoj dom na tropskom otoku i učinila bi sve da svoj otok zaštiti od pohlepe pridošlica. Za nju.su graditelji novog odmarališta Coral Reef, jasno i jednostavno, bili neprijatelji. Kad je osmislila plan za spašavanje svojeg sela, nije očekivala da će se sukobiti s muškarcem kakav je Scout Ritland. Govorila je sebi da joj Scout treba samo radi gradnje itekako potrebnog mosta za njezin narod. No, kako dani prolaze i posao napreduje, Chantal se mora suočiti s mogućnošću da joj Scout znači više no što je mislila. Kada dode vrijeme da on ode, ona će morati donijeti bolnu odluku da ga pusti - ili sve staviti na kocku upuštanjem u ljubavni rizik...

"Ništa se zapravo ne može usporediti s uzbuđenjem što ga čovjek osjeća kad se zaljubljuje. U svakom sam romanu nastojala prenijeti to uzbuđenje. Mjesta događaja, likovi i zapleti se mijenjaju, ali stalna tema ostaje.Nešto u svima nama uživa u ljubavnicima i njihovim neujednačenim nastojanjima da pronađu ispunjenje i sreću. Zapravo, nastojanja čine pola zabave!" (Sandra Brown)

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –