Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Nora Roberts

Mjesečeve suze

  • Nakladnik: Profil
  • Prijevod: Danijel Dosegović
  • 07/2008.
  • 259 str., meki uvez
  • ISBN 9789531208215
  • Cijena: 17.12 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Iako naklonost publike osvaja uzbudljivim opisima erotskih i akcijskih scena, Nora Roberts u svojim romanima brani tradicionalne obiteljske vrijednosti, a u mnogim svojim djelima vraća se u Irsku, domovinu svojih djedova.  Njezini likovi uronjeni su u suvremenu svakodnevnicu, ali i dalje romantični i ranjivi, kao likovi klasičnih ljubavnih romana koji su osvajali čitateljice prošlih stoljeća.

Roman "Mjesečeve suze", druga je knjiga "Irske trilogije", u kojoj se nastavlja saga o nesretnoj ljubavi romantičnog vilenjaka koji je svojoj izabranici prije 300 godina uzalud nudio sunčeve dragulje, mjesečeve suze i srce mora. Praktična i vrijedna Brenna O'Toole od djetinjstva poznaje nemarnog skladatelja i sanjara Shawna Gallaghera, ali tek će susret s duhom žene koja nije ostvarila svoju ljubav potaknuti dvoje prijatelja da drugačije počnu razmišljati jedno o drugom.

Nora Roberts dosad je objavila 150 romana i američka publika proglasila ju je 2007. godine najpopularnijom spisateljicom ljubavnih romana.  

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –