Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Maggie O*Farrell

Upute za toplinski val

  • Nakladnik: Mozaik knjiga
  • Prijevod: Mirta Jambrović
  • 10/2014.
  • 296 str., meki uvez
  • ISBN 9789531416337
  • Cijena: 17.12 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Srpanj 1976. u Londonu. Nije kišilo mjesecima, vrtovi su suhi, vode gotovo da i nema, a Robert Riordan kaže svojoj supruzi Gretti da ide do kioska kupiti novine. I ne vrati se. Zbog potrage za Robertom, Grettina djeca - dvije međusobno otuđene sestre i njihov brat koji je na rubu razvoda - ponovo se okupljaju kod kuće, a svatko od njih ima drugačije poimanje toga kamo je njihov otac mogao otići. Nijedno od njih ne pomišlja da je njihova majka osoba koja bi mogla objasniti očev nestanak i da u sebi nosi tajnu koju ne može podijeliti s njima.

Roman "Upute za toplinski val" portret je jedne irske obitelji u krizi, usred legendarnoga londonskog toplinskog vala iz 1976. godine.

Ovaj roman još je jedno djelo autorice romana "Ruka koja je prva držala moju" Maggie O'Farrell za koji je nagrađena uglednom književnom nagradom Costa za najbolji roman na engleskom jeziku.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Upute za toplinski val - Maggie O'Farrell –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –