Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Maggie O*Farrell

Kad si otišao

  • Nakladnik: Mozaik knjiga
  • Prijevod: Vida Milek
  • 02/2006.
  • 318, tvrdi uvez
  • ISBN 9531966524
  • Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Alice je mlada žena, živi u Londonu i zaljubljuje se u šarmantnog novinara Johna. Iako su oboje zaposleni i žive u vremenu kad ljubavi više ništa ne može stajati na putu pred njihovom vezom će se naći gotovo nepremostiva prepreka. Kad John pruži Alice ruku da je zajedno preskoče i kad se učini da će napokon biti skupa i sretni, pojavit će se nova prepreka, gotovo nepremostiva, koju će morati preskočiti Alice sama...

No ovo nije samo priča o Alice i Johnu - to je priča i o njezinim roditeljima i baki, o njezinim sestrama ali i o neobičnoj obitelji njezina supruga Johna. Ovaj je roman ljubavna priča, ali i priča o odsutnosti ljubavi i o tome kako jedna ljubavna odluka može odjekivati kroz čitave generacije neke obitelji.

Maggie O'Farrell novo je veliko ime suvremene britanske književnosti a "Kad si otišao" njezin je prvi roman, po ocjenama kritičara i čitatelja neobično zreo za prvu knjigu nekog autora. "Kad si otišao" moderan je ljubavni roman koji dokazuje da priče o ljubavi i emocijama još nisu protjerane sa stranica knjiga.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –