Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Maggie O*Farrell

Daljina između nas

  • Nakladnik: Mozaik knjiga
  • Prijevod: Vida Milek
  • 11/2006.
  • 342 str., meki uvez
  • ISBN 9532230963
  • Cijena: 7.83 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
U hladno londonsko popodne Stella susreće muškarca kojeg godinama nije vidjela i čije lice odmah prepoznaje - ili barem tako misli. U istom trenutku u Hong Kongu Jake shvaća da gomila oko njega koja slavi kinesku Novu godinu svakog trenutka može postati opasna. Oni ne znaju ništa jedno o drugom ali sudbina im je ista. Oboje, naime, bježe od svojih života: Jake je u potrazi za mjestom koje je toliko daleko da ni najednom zemljovidu nije zapisano a Stella sanja o jednom odredištu u Škotskoj čije će značenje shvatiti samo njezina sestra Nina.

«Daljina između nas» novi je roman jedne od najboljih suvremenih britanskih književnica Maggie O'Farrell. Prije ovoga romana na hrvatski je jezik preveden njezin veliki hit «Kad si otišao». «Daljina između nas» priča je o paralelnim životima, raseljenim identitetima i neobičnoj povezanosti među sestrama. Ali to je i ljubavna priča o dvoje ljudi koji se nikada nisu upoznali.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –