Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Milan Bataveljić Milena Vranić

Baš je slatka ova matka

  • Nakladnik: Element
  • 11/2015.
  • 60 str., meki uvez
  • ISBN 9789531970280
  • Cijena: 3.85 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Radna slikovnica za predškolce kako bi se što bolje pripremili za ulazak u školske klupe. Raznovrsni sadržaji i zadatci kojima se kod djece potiču radoznalost, moć rasuđivanja, logičko razmišljanje i razvija se ljubav prema matematici. 

Djeca će, nakon kratkog zagrijavanja rješavanjem zanimljivih DA-NE pitalica, krenuti s rješavanjem problema vezih uz odnose među predmetima (isto i različito, veće i manje, više i niže, dulje i kraće, šire i uže, iznad, ispod, na, u, pokraj, ispred, iza, gore, dolje te lijevo i desno), zatim će prijeći na geometrijska tijela i likove, obradit će ravne, zakrivljene, izlomljene, otvorene i zatvorene crte i točku, usvojit će pojam skupa, a zatim prijeći na brojeve.

Nakon ponavljanja brojeva prve desetice, naučit će ih uspoređivati, prepoznavati prethodnik i sljedbenik te ih zbrajati i oduzimati. Zatim će naučiti što su to redni brojevi, pa krenuti korak dalje, na zbrajanje i oduzimanje brojeva do 20. Upoznat će se s parnim i neparnim brojevima te vježbati zbrajanje i oduzimanje brojeva do 100. Na kraju ga čekaju mjere i mjerenje te niz zabavnih mozgalica i zadataka za razonodu. 

Postavljajući pred njih dodatne izazove za razvoj matematičkog mišljenja, namijenjena je djeci u dobi od 6 do 8 godina koji žele i mogu više i brže napredovati. Naravno, pomoć roditelja ili učitelja uvijek je dobrodošla.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –