Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Simeon Marinković Slavica Marković

Mala matematika

  • Nakladnik: Element
  • 11/2015.
  • 48 str., meki uvez
  • ISBN 9789531970259
  • Cijena: 29.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

U želji da učenje matematike djeci predstavlja veselje od samog početka, pred vama je slikovnica koja uvodi dijete u osnovna matematička znanja i vještine. Ponuđeni zadatci pažljivo su osmišljeni tako da pomognu djetetu da usvoji sve ono što će mu kasnije omogućiti lakše praćenje matematičkog gradiva i radostan boravak u prvoškolskim klupama.

Dijete će tako ponoviti osnovne boje, naučit će što je gore, a što dolje, što je izvan, a što unutar, što je lijevo, a što desno, tko je prvi, a tko zadnji u nizu, što je dulje, što je kraće, što je šire, što je uže, te što je veće, a što manje.

Gotovo kao i u prvom razredu osnovne škole, naučit će razlikovati ravne i zakrivljene te otvorene i zatvorene crte te prepoznavati osnovne geometrijske likove i tijela. Odgovarat će na pitanja vezana uz mjere i mjerenje i usvojiti pojam skupa. Rješavat će zadatke vezane uz brojeve od 1 do 10, pa čak pomalo i računati: zbrajati i oduzimati. 

Slikovnica je namijenjena djeci u dobi od 5 do 7 godina. 

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve knjige –