Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Simeon Marinković

Što sve Ana zna ... Zdrava hrana

  • Nakladnik: Naklada Nika
  • 06/2005.
  • 24 str., meki uvez
  • ISBN 9539982014
  • Cijena: 27.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.
Serija slikovnica Prvi pojmovi - Preklapalice namijenjena je najmlađim čitateljima. Stranice koje se preklapaju i crteži iza njih pretvaraju slikovnicu u zanimljivu igračku. Knjiga je obogaćena izvrsnim i djeci razumljivim ilustracijama koje sa veseljem prihvaćaju. Knjiga je posebno dobra predškolarcima, jer nema previše teksta i lako ga savladavaju, pa se uvijek rado vrate na nju.

Dok djetetu čitate ovu knjigu, razgovarajte s njim o tome što u njoj piše, pažljivo slušajte dječja pitanja, pošteno se trudite pri odgovaranju, ne izbjegavajte reći "ne znam", a ponekad pitajte svog mališana "Što ti misliš da to znači" da biste provjerili koliko dijete razumije ono što je pročitalo i što misli o tome.

U slikovnici “Što sve Ana zna... Zdrava hrana” Ana savjetuje djeci kako i što trebaju jesti da bi bila zdrava i vesela. I sve to u veselim stihovima, koji su zanimljivi i mlađoj i starijoj djeci. S radošću pere ruke, bira svježu i zdravu hranu, jede umjereno, ponekad se zasladi slatkišima, ali u tome ne pretjeruje. Rado dijeli hranu s prijateljima, ne voli brzu hranu, a voli voće i povrće, nemasno meso i ribu. Uz jelo pije svježe sokove i vodu.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –