Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Roberta Beyer Kent Winchester

Rastajemo se : Kako to objasniti djeci?

  • Nakladnik: Naklada Nika
  • Ilustracije: Mirela Ivanković
  • 09/2006.
  • 100 str., meki uvez
  • ISBN 9537284107
  • Cijena: 55.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.
Rastavom se okončava brak, no on ujedno ne znači I kraj obitelji. Vaša djeca će zauvijek trebati oba roditelja koja ih vole. U ovom trenutku trebaju roditelje koji mogu surađivati u njihovu odgajanju. Ova knjiga vam pruža informacije o posljedicama rastave i predlaže na koji način možete, obzirno ali iskreno, o rastavi razgovarati sa svojom djecom.

Mnoge prijedloge bit će teško prihvatiti i vama i vašem bivšem bračnom partneru. Ovo nije razdoblje u kojem je lako razgovarati s drugim roditeljem vaše djece. Možda se niste htjeli razvesti i osjećate se šokirano i izdano. Osjećate gorčinu prema svojem bivšem partneru i žudite za vremenom kad s njim uopće više nećete morati komunicirati. Možda ste osamljeni, zbunjeni i povrijeđeni. Često vam preostaje vrlo malo energije za odgoj djece. Rastave donose različite stupnjeve neugodnih, mučnih, čak i bolnih emocija i vama i djeci. Usprkos tome, to je razdoblje kad roditelji mogu imati snažan pozitivan utjecaj na živote svoje djece.

U ovoj knjizi pronaći ćete savjete o svemu što možete učiniti kako biste na budućnost vaše djece utjecali na pozitivan način.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –