Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Thomas Erikson

Okruženi lošim šefovima : Zašto su dobri šefovi tako rijetki

  • Nakladnik: Poetika
  • Prijevod: Marija Perišić
  • 10/2020.
  • 336 str., meki uvez s klapnama
  • ISBN 9789535947967
  • Cijena: 17.12 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

U knjizi "Okruženi lošim šefovima" naučit ćete izlaziti na kraj s najbeznadnijim šefovima koje možete zamisliti. Autor hitova "Okruženi idiotima" i "Okruženi psihopatima" Thomas Erikson dobro zna o čemu govori.

U karijeri je bio i zaposlenik i šef, a radeći kao trener za rukovoditelje susreo se sa svim vrstama šefova. Ako vam se djeca ne ponašaju kako biste htjeti, uvijek možete promijeniti odgojne metode. Imate li poznanika za kojeg se pokaže da je zapravo seronja, možete se prestati družiti s njim. Ali ako je šef nepravedan prema vama i nameće vam nerazumne zahtjeve, odjednom nije baš lako odlučiti što učiniti. Svi smo to prošli. Svi smo iskusili osjećaj da šef i vi ne dolazite s istog planeta. Čak i ako niste naletjeli na šefa iz pakla, možda ste na sastanku sa svojim šefom doživjeli neugodno iznenađenje. Možda vam je nametnuo veliku odgovornost, ali ne i moć? Možda ste vi i šef različitih profila osobnosti i dijametralno suprotnih metoda rada? A možda kojiput čak pomislite da vam je šef beznadan slučaj. Ne brinite se. Postoje rješenja za to.

Ova će vam knjiga jednostavnim i zabavnim stilom pokazati kako utjecati na osobe različitih ponašanja, a bavi se i obilježjima najbolje vrste vođa.

Svaka priča ima dvije strane, pa knjiga obuhvaća i dodatan bonus za sve menadžere: Okruženi lijenčinama – priručnik za izlaženje na kraj s onima koji ne postižu dovoljno. Knjiga proučava i zašto je dobro liderstvo tako rijetko i zašto je nekim zaposlenicima teško obaviti posao.

Thomas Erikson popularan je pisac knjiga iz psihologije, bihevioristički i komunikacijski stručnjak, predavač, rukovodstveni trener i pisac krimića. Vodi konzultantsku tvrtku s naglaskom na mijenjanju ponašanja u različitim vrstama organizacija te svake godine obučava brojne izvršne direktore iz poslovnog svijeta.

Njegove knjige iz serijala Okruženi idiotima/psihopatima/lošim šefovima postigle su nevjerojatan uspjeh i prevedene su na više od četrdeset jezika.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –