Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Ian Morgan Cron Suzanne Stabile

Eneagram : 9 tipova ličnosti

  • Nakladnik: Poetika
  • Prijevod: Marija Perišić
  • 05/2021.
  • 278 str., meki uvez
  • ISBN 9789535947981
  • Cijena: 17.12 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Neznanje je blaženo – osim kad je riječ o samosvijesti. Ono što o sebi ne znate, može vam naštetiti, ali i vašim odnosima s drugima. Rado biste da vam netko pomogne u otkrivanju pravog sebe i razloga zašto ste zaglavili u istim rutinama? Eneagram je drevni sustav tipizacije ličnosti koji precizno opisuje zašto su ljudska bića takva kakva jesu, i u pozitivnom i u negativnom smislu.

U knjizi "Eneagram: 9 tipova ličnosti" Ian Morgan Cron i Suzanne Stabile osmislili su jedinstven pristup – praktičan, sveobuhvatan način povezivanja s eneagramskom mudrošću i istraživanja njezinih poveznica s kršćanskom duhovnošću za dublje upoznavanje samog sebe i suosjećanje s drugima. Duhovita i obogaćena brojnim pričama, knjiga vas upoznaje s devet eneagramskih tipova i potiče na nastavak čitanja dugo nakon što ste završili s poglavljem koje opisuje vaš broj.

Nećete samo naučiti više o samome sebi, nego ćete svijet početi doživljavati očima drugih ljudi, napokon shvaćajući kako i zašto ljudi misle, osjećaju i ponašaju se baš tako kako to čine. Počevši s promjenama koje možete provoditi već od danas, opskrbljeni mudrošću Eneagrama lakše ćete zakoračiti bliže pravome sebi – do duhovnih otkrića do kojih sami nikad ne biste došli i utirući put mudrijoj, suosjećajnijoj osobi kakva želite postati.

Ian Morgan Cron autor je bestselera, govornik poznat diljem svijeta, učitelj Eneagrama, savjetnik i pjesnik nagrađen nagradom Dove. Ian znanje crpi iz niza disciplina – od psihologije do umjetnosti, kršćanske duhovnosti i teologije – pomažući ljudima da se udube u misterij vlastita života.

Suzanne Stabile cijenjena je govornica, nastavnica i međunarodno priznata učiteljica Eneagrama.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –