Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Christel Petitcollin

Kako bolje misliti : Za one koji beskonačno analiziraju

  • Nakladnik: Poetika
  • Prijevod: Dubravka Celebrini
  • 01/2021.
  • 208 str., meki uvez s klapnama
  • ISBN 9789535947974
  • Cijena: 17.12 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Nakon čitanja knjige "Kako manje misliti" sigurno već znate da pripadate krugu osoba koje neprestano analiziraju. Svjesni ste i toga da je mentalna pretjeranost vaš adut, a fantastičan um – alat za samousavršavanje. Samo, kako optimalno iskoristiti to što se nalazi u vašoj glavi? Knjiga "Kako bolje misliti", nadopunjeno izdanje prvoga dijela priručnika, napokon će rastjerati dvojbe koje vas muče. Autorica ju je napisala kao reakciju na brojne molbe čitatelja koji su tražili naputke u vezi s njihovim svakodnevnim problemima. Čitajući ta pisma i odgovore Christel Petitcollin, može se steći dojam sudjelovanja u privatnom razgovoru s terapeutkinjom.

Ako želite produbiti znanje o sebi i savjete kako pronaći mir na profesionalnom planu, u odnosima s najbližima i u ljubavi, obavezno posegnite za ovom knjigom! Uz nju ćete bolje razumjeti sebe i druge, razvit ćete i zavoljeti svoju neobičnu osobnost, a također i naučiti kako organizirati okruženje tako da se u njemu osjećate najsigurnije.

Pročitaj ulomak!

Christel Petitcollin autorica je i predavačica s 27-godišnjim iskustvom psihoterapeutkinje i trenerice u području komunikacije i osobnog razvitka. Završila je trening NLP-a (neurolingvističkog programiranja) pod mentorstvom Tonyja Robbinsa i Chris Hall, među ostalim, transakcijske analize, Ericksonove hipnoze i provokativne terapije Francka Farellyja.

U fokusu su njezina interesa ljudski odnosi. Autorica je brojnih knjiga o osobnom razvitku objavljenih u nizu zemalja. U njima objašnjava kako shvatiti prekomjeran mentalni rad (over-efficiency), koncept kojem je dala ime i dokumentirala ga, te izbjeći psihološke probleme koji iz toga proistječu. Njezine knjige "Kako manje misliti" i "Kako izbjeći manipulatore" postale su svjetske uspješnice.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –