Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Marcia Grad Powers

Princeza koja je vjerovala u bajke

  • Nakladnik: Poetika
  • Prijevod: Sanja Ščibajlo
  • 03/2023.
  • 230 str., meki uvez
  • ISBN 9789534951996
  • Cijena: 17.92 eur
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Moderna bajka koja pogađa ravno u srce. Pripovijest koja nas vodi kroz osjećaje, snove i strahove kako bismo našli pravu sreću i istinsku ljubav i naučili razlikovati stvarnost od mašte. Nema ničeg lošeg u vjerovanju u bajke. Međutim, moramo znati da ono što nam se stvarno događa nije isto kao ono o čemu smo sanjali.  Kada se s time pomirimo, shvatit ćemo da je sretan svršetak moguć i danas, u našoj modernoj bajci.

A princ ne bijelom konju? Neka se sam za sebe pobrine!

Knjiga "Princeza koja je vjerovala u bajke" namijenjena svakoj ženi koja je ikada sanjala o tome da će pronaći svoga princa na bijelom konju i s njime sretno živjeti do kraja života…

Kao žena koja je godine proživjela u boli pa iz nje izronila sretna, snažnija i mudrija, potičem te da slijediš Stazu istine. Dovest će te na spokojno mjesto puno radosti na kojem će ti se svaki dan činiti poput dara i na kojem ćeš se mnogo češće smijati nego plakati.

Marcia Grad Powers

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –