Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Magdalena Jelenska

Arhistorija : Pripovijest o arhitekturi

  • Nakladnik: Srednja Europa
  • Prijevod: Marta Agičić
  • 09/2021.
  • 91 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789538281426
  • Cijena: 19.78 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Znanstveno popularno djelo za mlade "Arhistorija. Pripovijest o arhitekturi", autorice Magdalene Jelenske, namijenjeno je prvenstveno mladima koji se upoznaju sa svijetom povijesti i suvremene arhitekture. Knjiga će zasigurno privući interes i drugih koji stječu ili ponavljaju znanja iz opće kulture… (iz recenzije doc. dr. sc. Jasenke Kranjčević, dipl. ing. arh.)

Autorica vješto koristi znanje iz povijesti arhitekture i spaja ga s osjećajem za humor koji privlači pozornost djece, ali i njihovih roditelja da ovu knjigu svaki dan uzmu u ruke.

Magdalena Jelenska diplomirana je arhitektica, radila je kao zaposlenica nekoliko arhitektonskih studija u Poljskoj; suradnica je časopisa Architektura – Murator te autorica niza popularuizacijskih tekstova o arhitekturi, napose za djecu i mlade.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –