Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Jelena Miholjević

Taj glas

  • Nakladnik: Petrine knjige
  • 04/2023.
  • 188 str., meki uvez
  • ISBN 9789538423598
  • Cijena: 16.00 eur
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

"Taj glas" prva je zbirka poezije Jelene Miholjević, zbirka koja se čeka dugo jer su se ove pjesme mogle tu i tamo čitati posvuda, a svi su ih željeli imati kraj sebe i za sebe, na svom noćnom ormariću. I ne posuđivati, možda darovati. Pjesme su to koje nas se tiču, u kojima se prepoznajmo. Pjesme uz koje staje vrijeme i počinje čarolija. Jelena Miholjević zna da su uspjeh i neuspjeh podjednake varke, da idu jedna uz drugu, ali ne da uspjehu da uzleti, ni neuspjehu da obeshrabri.

Svijetla i mračna, tužna i razdragana, zatvorena u sebe, ali otvorena optimizmu, pjesnikinja Jelena Miholjević uspjela je izvući korist iz genijalnih tuđih tekstova koje izgovara i čita godinama i pronaći svoj glas, taj glas, koji je, očito, glas mnogih od nas koji ga razumijemo, prihvaćamo i osjećamo kao svoj.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –