Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Ivica Oslić

Kvaliteta i poslovna izvrsnost

  • Nakladnik: M.E.P. Consult
  • Nakladnik: Visoka škola za poslovanje i upravljanje s pravom javnosti "Baltazar Adam Krčelić"
  • 11/2008.
  • 222 str., meki uvez
  • ISBN 9789536807369
  • Cijena: 25.88 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Preobilje informacija i često teško razumljivih pojmova i kratica zbunjuje mnoge ljude koji se počinju jače zanimati za pitanja upravljanja kvalitetom - menadžere svih razina, zaposlene, ali ponekad i iskusnije stručnjake za kvalitetu. To može dovesti do pogrešnih odluka, što ima za posljedicu loš rezultat, razočaranje i rano odustajanje. Poznato je iz hrvatske i strane prakse da zato neke dobre organizacije ne certificiraju ili ne recertificiraju sustav upravljanja kvalitetom po ISO 9001:2000. Pomanjkanje brige oko razvoja kvalitete može tvtrci donijeti velike nevolje.

Želja je autora da na temeljima svog bogatog 40-godišnjeg iskustva pruži uvid čitateljima u mnoge uspješno korištene pristupe, modele i alate za neprekidno poboljšanje kvalitete.


***

Ivica Oslić izniman je hrvatski stručnjak na svom području, s izuzetnim rezultatima u praksi, mnogim nastupima na konferencijama i preko 200 seminara na kojima je uvodio mlađe kolege u zahtijevnu poslovnu stvarnost. Autor je do skora bio kompanijski menadžer kvalitete tvrtke Ericsson Nikola Tesla d.d., a još od 1996. g. operativni je voditelj programa samoprocjenjivanja kompanije prema modelima poslovne izvrsnosti, što je 2003. g. rezultiralo dobivanjem zvaničnog  EFQM certifikata „Prepoznat po izvrsnosti“ (još uvijek jedini u Hrvatskoj).  

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –