Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Donald J. Trump Bill Zanker

Razmišljaj na veliko i rasturi u poslu i životu

  • Nakladnik: Naklada Ljevak
  • Prijevod: Dario Borković
  • 12/2009.
  • 312 str., meki uvez s klapnama
  • ISBN
  • Cijena: 139.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.
Dvojica velikih svjetskih poslovnih umova otkrivaju tajne poslovnoga uspjeha pokazujući kako postavljanje visokih ciljeva i čvrst, kompetitivan i nemilosrdan pristup mogu dovesti do golemog poslovnog uspjeha.

Donald Trump je ikona, metafora za američku priču o uspjehu, investitor nekih od najprestižnijih građevina na svijetu. Bill Zanker pokrenuo je svoj megauspješan Learning Annex sa 5000 dolara ušteđevine i za kratko vrijeme napredovao do godišnje zarade od 5 milijuna dolara. To je bilo prije nego što je upoznao Trumpa i prihvatio njegov način poslovnog razmišljanja. Danas Learning Annex godišnje zarađuje 100 milijuna dolara - i dalje raste.

Ovo je motivirajuća knjiga, koja pokreće svojim poticajnim pričama i porukama. Izravna i čitka, ona sadrži mnoštvo korisnih savjeta i onaj tko ih posluša vjerojatno će profitirati i povećati uspješnost u poslovanju.


"Rad s Donaldom Trumpom u potpunosti je promijenio način na koji razmišljam. Čuo sam i ranije za ideju da treba 'razmišljati na veliko', no nikad to zapravo nisam razumio. Razmšiljanje na veliko predstavlja način života Donalda Trumpa. Od njega sam naučio da čovjek, kako bi uistinu razmišljao na veliko, mora odbaciti udobnost vlastite skromnosti. Naučio sam da čovjek, ako želi biti uspješan, nikad ne smije odustati. Svaki neuspjeh je korak na putu prema uspjehu.

Donald Trump posjeduje onaj beskompromisni stav u stilu: 'Ja sve mogu!'. Trebate imati svoje ja. Nemojte dopustiti drugim ljudima da vam upravljaju životom. Nemojte dopustiti ljudima da se iživljavaju na vama. Ako vas netko naljuti, nemojte se povući i prešutjeti; uzvratite, obranite se i vratite dotičnom istom mjerom. Stvorite vlastita pravila i neka vas pritom ne brine što će drugi ljudi misliti o tome. Upravo je to pouka Donalda Trumpa. Kroz svoj stav i osobni primjer, Donald Trump naučio me kako da istinski razmišljam na veliko. Sada živim život s puno više energije, s puno većim ciljevima i puno većom zaradom."

Bill Zanker

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –