Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Zdenka Andrijić

Kuglice od zlata : Razgovori s anđelima

  • Nakladnik: Andrijići
  • 11/2010.
  • 145 str., meki uvez
  • ISBN 9789536196821
  • Cijena: 133.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.
Danas znam da su svjetlosne kuglice moga djetinjstva, uostalom, kao sva buduća svjetlost moga života - anđeli. Prekrasna, lagana, bića dobrote, ljubavi, radosti.

Anđeli nikad nisu imali tijelo poput ovog u kojem ja stanujem. Niti će se ikad utjeloviti na Zemlji. To nije njihov posao - utjelovljenje. Jer, Zemlja je mjesto raspinjanja, križ je moguće steći samo unutar materijalnog. A anđeli ne nose križeve. Oni su krilata nebeska lakoća postojanja. Zato im, zbog tog nedostatka tijela, vrijeme i prostor nisu nikakva prepreka. - Tu sam! I tamo sam! - klikće moj anđeo čuvar. - Gdje tamo?, pitam. - Tamo gdje ćeš jednom doći, odgovara smijući se smijehom kojim se hranim kao s jabukom. A njegovo tijelo od svjetlosti drhti radošću.

Uh, svašta anđeli unose u moj život. Osim radosti i ljubavi, igre i dobrote, pune su im košare povjerenja u sutra. Ima li ičeg važnijeg od pristajanja na život?

Sadržaj knjige:

1. AKO JESTE, ALI I AKO NISTE, ČITALI «VRIJEME ANÐELA»
2. OSOBNE ZGODE (Kamo odlaze mrtvi, Ptice - glasnici glasnika...)
3. PRIČE S RADIONICA (Dođi vidjeti gdje sam, Adokar...)
4. KAKO RAZGOVARATI S ANÐELIMA
5. ISCJELJIVANJE S ANÐELIMA
6. ANÐELI I NOVAC
7. VRIJEME JE ZA PORUKE (Za čitatelje koji u trenutku čitanja ovih poruka stoje, a ne sjede, Za one koji...)

***

Zdenka Andrijić piše poeziju i prozu, razgovara sa zvijezdama i anđelima, plače zbog Zemlje i veseli se dječjem smijehu, igri i vrtnji psećih repova. Na Zemlji - knjige su njezina prva domovina. Do sada je napisala i objavila više od dvadeset (pet zbirki pjesama, tri knjige priča za djecu, kratku ljubavnu prozu, više astroloških knjiga, knjigu i kartice o anđelima i anđeoskim porukama...), gotovo-toliko još prevela s engleskog jezika, uredila i objavila sedamdesetak knjiga, trinaest brojeva Plavog planeta - magazina svjesnosti i sedam brojeva Astrosvijeta - magazina zvijezda i anđela. Pojedini ciklusi pjesama su joj preveđeni i objavljeni na slovenskom, makedonskom, talijanskom, njemačkom i engleskom jeziku.

Od kraja 80-tih godina prošlog stoljeća članica je Društva hrvatskih književnika i RE.N.-a. Posljednjih petnaestak godina - od susreta sa Saribejem - na različitim radionicama i predavanjima priča o anđelima i porukama koje prenose, uči i podučava o jeziku zvijezda, moli za Zemlju i sva njezina ugrožena i napuštena bića. Ipak, od svega što je dosad naučila pamti samo da je život blagoslov i radost.

U knjizi "Kuglice od zlata" (+CD) donosi osobne priče o iskustavima s anđelima u vlastitom životu, kao i iskustva s radionica o anđelima, ali i tehike rada s anđelima u nekoliko poglavlja: Kako razgovarati s anđelima, Iscjeljivanje s anđelima, Anđeli i novac. U posebnom su dodatku izdvojene anđeoske poruke.

Više o knjizi!

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –