Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Jasmina Rodić

Dnevnik solerice : O frajerima, godišnjim dobima & minusu na računu

  • Nakladnik: Naklada Ljevak
  • 10/2012.
  • 203 str., meki uvez
  • ISBN 9789533035383
  • Cijena: 13.14 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Velika očekivanja od života i ljubavi dovode solericu u lijepe, smiješne, ponekad i tužne, ali uvijek uzbudljive situacije - od Zagreba preko Beograda do New Yorka, solerica niže avanture u kojima se ljubav isprepliće s nadom i melankolijom.

"Dnevnik solerice" Jasmine Rodić dijagnoza je kompleksnog ljubavnog života, a njezina je postfeministička junakinja, osviještena i modno i medijski, istovremeno romantična i skeptična, željna ljubavi i vezivanja, ali svejedno ispunjena neutaživom željom za slobodom i novim uzbuđenjima. Ili, kako piše: „Potvrđeno je: očekivanja nas sputavaju da osjetimo i iskusimo stvari kakve jesu!“

U svom prvijencu, Jasmina Rodić ispisuje modernu urbanu priču u kojoj nudi emocije, avanturu – i poput Bridget Jones – smješniju stranu ljubavnih brodoloma.

***

Jasmina Rodić rođena je u Zagrebu 1977. Diplomirala je na Pravnom fakultetu iako je već na drugoj godini studija shvatila da je krivo odabrala fakultet. U 24. godini se počela baviti novinarstvom i prošla sve stepenice - od izvještavanja o cijeni salate na tržnici do intervjuiranja domaćih i stranih celeba. Posljednje četiri godine radi u redakciji časopisa Cosmopolitan, kao urednica lifestylea i autorica kolumne o životu jedne solo cure, na temelju kojih je nastala ova knjiga. Svaka sličnost s pravim osobama i događajima iz Dnevnika solerice je apsolutno namjerna. U slobodno vrijeme posvećena je spašavanju napuštenih životinja... i izgubljenih frajera.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –