Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Christiane Northrup

Prekrasna djevojčica

  • Nakladnik: Planetopija
  • 06/2013.
  • 28 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789532572568
  • Cijena: 65.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

"Prekrasna djevojčica"prva je prva knjiga Christiane Northrup, namijenjena djeci, u kojoj autorica  svoju mudrost prenosi djevojčicama. Ova svjetski poznata porodničarka i ginekologinja, vizionarka je i nadaleko poštovani autoritet na području ženskog tjelesnog i emocionalnog zdravlja.

Knjiga donosi jednostavnu, ali važnu poruku: da je posebna čast biti rođena kao djevojčica. Pomoću osnažujućih riječi i ilustracija malene će djevojčice naučiti da su njihova tijela savršena takva kakva jesu, da je važno da se prema sebi odnose s ljubavlju te da su promjene dio odrastanja. Dr. Northrup vjeruje da će pomoću ove knjige djevojčice naučiti cijeniti čaroliju i jedinstvenost svojih tijela te da će im takav stav donositi pozitivne učinke tijekom cijelog života.

Christiane Northrup pobornica je teze da su poruke vezane za ženska tijela, kojima smo u djetinjstvu izložene i koje internaliziramo, temelj našeg zdravlja u odrasloj dobi.

Christiane Northrup, dr. med., licencirana ginekologinja, nekadašnja klinička docentica ginekologije i porodništva na Medicinskom koledžu Sveučilišta Vermonta, pionirka je na području ženskog zdravlja. U svojim knjigama nudi novo shvaćanje i postizanje zdravlja koje je promijenilo život mnogim ženama diljem svijeta. Njezine svjetske uspješnice "Žensko tijelo, ženska mudrost", "Mudrost menopauze" i "Mudrost majčinstva" postale su klasici i nezaobilazno referentno, ali i nadahnjujuće štivo koje poziva žene da se ne daju zastrašiti negativnim stavom društva, medicine i kulturne uvjetovanosti, nego da osluškuju svoje tijelo, svoje potrebe i želje i uzmu svoju sreću u vlastite ruke. Vodeća je zagovornica medicine koja prihvaća jedinstvo uma, tijela, emocija i duha.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –