Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

BestBook & Fraktura knjiga mjeseca ×

Najava • 07.07.2023.

Predstavljanje romana Svetislava Basare 'Rekapitulacija'

O romanu Svetislava Basare, 'Rekapitulacija' razgovarat će spisateljica i književna kritičarka Ena Katarina Haler, pisac, književni kritičar i kolumnist Miljenko Jergović te novinar i pisac Boris Rašeta. Uz knjigu mjeseca govorit će se i o naslovima 'Gulaš od ptice turul' u prijevodu Siniše Kasumovića i 'U sjeni fantoma' Ivana Lovrenovića.
Najava • 12.06.2023.

BestBook & Fraktura knjiga mjeseca: M. Čovjek providnosti, Scurati

Književni magazin BestBook i nakladnička kuća Fraktura predstavljaju knjigu mjeseca. Dana 12. lipnja u Knjižari Fraktura o čak trima knjigama, od kojih je jedna aktualni roman Antonija Scuratija, 'M. Čovjek providnosti', razgovarat će Ena Katarina Haler, Miljenko Jergović i izvršni direktor 24sata Goran Gavranović.
Najava • 15.05.2023.

Sarr, Ugrešić i Fosse - predstavljanje knjiga mjeseca svibnja po izboru BestBooka u Knjižari Fraktura

U ponedjeljak 15. svibnja u Knjižari Fraktura održat će se predstavljanje BestBookovih knjiga mjeseca. U organizaciji BestBooka i nakladničke kuće Fraktura o trima knjigama razgovarat će spisateljica i književna kritičarka Ena Katarina Haler i pisac, književni kritičar i kolumnist Miljenko Jergović, a razgovor će moderirati Frakturin glavni urednik Seid Serdarević.
Najava • 06.04.2023.

Predstavljanje knjige 'Max, Mischa i ofenziva Tet' - izbor mjeseca književnog magazina BestBook

Knjiga mjeseca u travnju po izboru magazina BestBook je "Max, Mischa i ofenziva Tet", autora Johana Harstada. Uz razgovor o knjizi mjeseca, književnik Miljenko Jergović i književnica i arhitektica Ena Katarina Haler uz moderatora Seida Serdarevića govorit će o jednoj od najpoznatijih knjiga svih vremena - 'Mali princ'.
Najava • 03.03.2023.

BestBook & Fraktura predstavljaju čak tri knjige mjeseca!

Književni magazin BestBook i nakladnička kuća Fraktura predstavljaju knjigu mjeseca. O čak trima sjajnim knjigama razgovarat će spisateljica i književna kritičarka Ena Katarina Haler i pisac, književni kritičar i kolumnist Miljenko Jergović, a razgovor će moderirati izvršni direktor 24 sata Goran Gavranović.