Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Dražen Katunarić ×

Najava • 07.09.2018.

Festival svjetske književnosti 2018. - program za petak 7. rujna

Pogledajte što je na programu Festivala svjetske književnosti 2018. u petak 7. rujna: na Književnoj matineji školarci će se družiti s Koranom Serdarević, u Dvostrukom portretu su Mitko Madžunkov i Dražen Katunarić, održat će se i okrugli stol o Milenijalcima, dok će u dva Razotkrivanja gostovati Ivica Đikić i José Luís Peixoto. U Splitu u Literarnoj ćakuli gostuje Josip Mlakić... a ima još...
Najava • 27.05.2017.

Predstavljanje knjige Dražena Katunarića 'Smiješak Padra Pija'

Predstavljanje knjige Dražena Katunarića 'Smiješak Padra Pija' održat će se na Zagreb Book Festivalu u subotu 27. svibnja na Ljetnoj pozornici Muzeja za umjetnost i obrt. O knjizi će uz autora govoriti Zdravko Zima i Marija Bašić.
Najava • 24.02.2017.

Književna večer s Draženom Katunarićem u Ližnjanu

U knjižnici i književnom svratištu ZVONA i NARI! u petak, 24. veljače gostuje pjesnik, prozaik, prevoditelj, urednik i nakladnik, Dražen Katunarić koji ovu veljaču boravi u Ližnjanu gdje dovršava svoj novi roman.
Najava • 25.05.2016.

Predstavljanje knjige Dražena Katunarića 'Jednoga dana bila je noć'

Predstavljanje knjige Dražena Katunarića 'Jednoga dana bila je noć : Izabrane i nove pjesme (1983.-2015.)' održat će se u srijedu 25. svibnja u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu. O knjizi će govoriti Zvonimir Mrkonjić, Tonko Maroević i Žarko Paić, te u ime nakladnika, Marijana Rukavina.
Vijest • 23.09.2015.

Dražen Katunarić dobio pjesničku nagradu u Rumunjskoj

Na 9. pjesničkom festivalu u Brăili u Rumunjskoj, održanom 18. i 19. rujna 2015. i posvećenom hrvatskoj poeziji, pjesničku nagradu Balcanica za svoju poeziju dobio je Dražen Katunarić.