Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Dubravka Oraić Tolić ×

Najava • 06.06.2019.

Izložba u povodu 150 godina Vijenca

U povodu 150 godina književnog lista za umjetnost, kulturu i znanosti Vijenac organizirana je izložba na kojoj će biti predstavljeni najvažniji trenuci iz njegove bogate povijesti, kao podsjetnik na bisere hrvatske i svjetske književnosti objavljene u najvažnijem listu hrvatske književnosti 19. stoljeća.
Najava • 15.06.2018.

Naklada Ljevak predstavlja knjigu 'Doživljaji Karla Maloga' Dubravke Oraić Tolić

Predstavljanje knjige 'Doživljaji Karla Maloga' Dubravke Oraić Tolić održat će se u Knjižnici Bogdana Ogrizovića u petak, 15. lipnja 2018. u 19:30 sati. Iznoseći vlastita mišljenja glasom malenoga Karla, autorica komentira društvene i političke prilike zagrebačke i hrvatske svakodnevnice.
Najava • 22.12.2016.

Predstavljanje knjige Dubravke Oraić Tolić 'Peto evanđelje'

Predstavljanje knjige Dubravke Oraić Tolić 'Peto evanđelje' održat će se u četvrtak 22. prosinca u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu. Knjigu će predstaviti Sanja Nikčević, Kristijan Vujičić i Dubravka Oraić Tolić. Susret moderira urednica Nives Tomašević.
Najava • 26.02.2015.

Promocija knjige Jasne Horvat 'Antiatlas'

Promocija nove knjige Jasne Horvat 'Antiatlas' (Naklada Ljevak, 2014) održat će se u četvrtak 26. veljače u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu. Na promociji će sudjelovati Dubravka Oraić Tolić, urednica Nives Tomašević i autorica, dok će ulomke iz knjige čitati Ana-Marija Vrdoljak.