Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Igor Štiks ×

Najava • 02.05.2022.

U središtu interesa - promocija knjige 'Zajednička čitaonica'

Promocija knjige 'Zajednička čitaonica' održat će se u ponedjeljak 2. svibnja u Knjižari Fraktura u Zagrebu. Na tribini govore urednici knjige Vladimir Arsenijević i Igor Štiks; razgovor moderira Seid Serdarević, a zahvaljujući Ozrenu Grabariću i Frani Maškoviću čut ćemo glasove dvojice autora – Miroslava Krleže i Bogdana Bogdanovića.
Najava • 07.09.2020.

Etgar Keret na Festivalu svjetske književnosti 2020.

Na Festivalu svjetske književnosti gostuje jedan od ponajboljih svjetskih kratkopričaša, Etgar Keret, koji će 7. rujna sudjelovati u programu 'Razotkrivanje' gdje razgovara sa svojim hrvatskim urednikom Romanom Simićem.
Najava • 29.11.2019.

Predstavljanje novog romana Igora Štiksa 'W'

Predstavljanje novog romana Igora Štiksa 'W', koji u maniri najboljih skandinavskih trilera daje presjek posljednjih pola stoljeća europske i svjetske ljevice, održat će se u petak, 29. studenog u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu. Razgovor s autorom na tribini Razotkrivanje vodi urednik Seid Serdarević.
Vijest • 13.03.2018.

Hrvatski autori na na Sajmu knjiga u Leipzigu od 15. do 18. ožujka 2018.

I ove godine hrvatski će se autori predstaviti na Sajmu knjiga u Leipzigu koji se održava od 15. do 18. ožujka 2018. u Leipzigu će gostovati troje hrvatskih pisaca: Slavenka Drakulić, Ivana Šojat i Igor Štiks, koji će nastupiti u okviru dviju međunarodnih književnih mreža u kojima je Hrvatska redovni član.
Najava • 04.12.2017.

Promocija knjiga Igora Štiksa u Splitu

Promocija dvaju novih naslova Igora Štiksa, romana 'Rezalište' i studije 'Državljanin, građanin, stranac, neprijatelj' održat će se u ponedjeljak, 4. prosinca u splitskom Klubu Ghetto. Igora Štiksa, kojemu je ova promocija prvi javni nastup u Splitu nakon pet godina, ugostiti će Nebojša Lujanović.