Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Književnost u Močvari ×

Najava • 15.02.2017.

Književnost u Močvari: Pandžić, Šeparović i Novak

U sklopu programa Književnost u Močvari: Rani radovi gostuju Doris Pandžić (Rijeka), Darko Šeparović (Vela Luka/Zagreb) i Kristian Novak (Međimurje/Zagreb). Autori će čitati svoje radove, a usput će komentirati mlađu književnu scenu, zapažene debitantske knjige i književne prilike u trokutu Međimurje-Rijeka-Korčula.
Najava • 20.06.2016.

Književnost u Močvari: Zlatar, Katalinić i Karakaš

Ciklus književnih tribina Književnost u Močvari: Rani radovi koje u zgrebačkom klubu Močvara moderira Robert Perišić, u ponedjeljak 20. lipnja ugostit će Jelenu Zlatar, Mariju Katalinić i Damira Karakaša. Autori će čitati svoje radove i usput komentirati mlađu književnu scenu...
Najava • 12.10.2015.

Književnost u Močvari: Marina Tomić, Nina Bajsić i Slađan Lipovec

Književnost u Močvari predstavlja Marinu Tomić (Osijek), Ninu Bajsić (Zagreb) i Slađana Lipovca (Čazma). Uz razgovor s piscem Robertom Perišićem, autori će čitati svoje radove, a usput i komentirati mlađu književnu scenu i šire.
Najava • 30.06.2015.

Književnost u Močvari: Marija Labak, Rafaela Rudelić i Drago Glamuzina

Književnost u Močvari u ciklusu 'Rani radovi' predstavlja Mariju Labak (Đakovo/Osijek), Rafaelu Rudelić (Rijeka) i Dragu Glamuzinu (Vrgorac/Zagreb), u utorak 30. lipnja s početkom u 20,30 sati.
Najava • 05.11.2014.

Književnost u Močvari : Jelena Zlatar, Bojan Žižović, Martina Križanić

Program Književnost u Močvari koja se u 2014. godini odvija pod nazivom 'Rani radovi' predstavit će Jelenu Zlatar (Zagreb), Martinu Križanić (Zagreb) i Bojana Žižovića (Pula/Trst), u srijedu 5. studenoga s početkom u 20,30 sati u Klubu Močvara u Zagrebu. Moderira Robert Perišić.