Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Književnost u Močvari ×

Najava • 06.02.2024.

Lidija Deduš, Josip Čekolj i Aleksandra Wojtaszek na prvoj ovogodišnjoj tribini 'Književnost u Močvari'

Književnost u Močvari na prvoj ovogodišnjoj tribini predstavlja dva pjesnička glasa koji će čitati u više navrata pomalo, a usput će gosti, moderator i publika komentirati književne prilike u 21. stoljeću s prognozama za budućnost. Gostuju Lidija Deduš, Josip Čekolj i Aleksandra Wojtaszek, uz moderaciju Roberta Perišića.
Najava • 15.02.2017.

Književnost u Močvari: Pandžić, Šeparović i Novak

U sklopu programa Književnost u Močvari: Rani radovi gostuju Doris Pandžić (Rijeka), Darko Šeparović (Vela Luka/Zagreb) i Kristian Novak (Međimurje/Zagreb). Autori će čitati svoje radove, a usput će komentirati mlađu književnu scenu, zapažene debitantske knjige i književne prilike u trokutu Međimurje-Rijeka-Korčula.
Najava • 20.06.2016.

Književnost u Močvari: Zlatar, Katalinić i Karakaš

Ciklus književnih tribina Književnost u Močvari: Rani radovi koje u zgrebačkom klubu Močvara moderira Robert Perišić, u ponedjeljak 20. lipnja ugostit će Jelenu Zlatar, Mariju Katalinić i Damira Karakaša. Autori će čitati svoje radove i usput komentirati mlađu književnu scenu...
Najava • 12.10.2015.

Književnost u Močvari: Marina Tomić, Nina Bajsić i Slađan Lipovec

Književnost u Močvari predstavlja Marinu Tomić (Osijek), Ninu Bajsić (Zagreb) i Slađana Lipovca (Čazma). Uz razgovor s piscem Robertom Perišićem, autori će čitati svoje radove, a usput i komentirati mlađu književnu scenu i šire.
Najava • 30.06.2015.

Književnost u Močvari: Marija Labak, Rafaela Rudelić i Drago Glamuzina

Književnost u Močvari u ciklusu 'Rani radovi' predstavlja Mariju Labak (Đakovo/Osijek), Rafaelu Rudelić (Rijeka) i Dragu Glamuzinu (Vrgorac/Zagreb), u utorak 30. lipnja s početkom u 20,30 sati.