Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Lada Žigo ×

Najava • 03.04.2009.

Književni petak : Babetine

"Babetine" - naziv je ovog književno-petkovnog okupljanja prigodom kojega će biti predstavljen istoimeni roman Lade Žigo u izdanju nakladničke kuće SysPrint. Riječ je o "kontroverznom romanu o ženskoj volji za moć, s duhovitom utopijom o Zemlji žena 2167. godine. O knjizi će osim autorice, govoriti Jasenka Kodrnja, Matej Crnogaća i Boris Perić.
Najava • 12.03.2009.

Predstavljanje nove knjige Lade Žigo 'Babetine'

Predstavljanje nove knjige Lade Žigo "Babetine", kontroverznog romana o ženskoj volji za moć, s duhovitom utopijom o Zemlji žena 2167.godine, održat će se u četvrtak, 12. ožujka 2009. u 19 sati knjižari Profil Megastore u Zagrebu. O knjizi će govoriti Jadranka Pintarić i urednik Matej Crnogaća, a ostalo će izvesti autorica Lada Žigo.
Najava • 14.05.2007.

Danas na Zagrebačkom sajmu knjiga

Danas će se na Zagrebačkom sajmu knjiga održati brojne promocije knjiga što je idealna prilika za upoznavanje s autorima ali i s njihovim zanimljivim gostima. Biti će predstavljena nova knjiga iz biblioteke Andrea Zlatar Vam predstavlja - "Obitelj March", autorice Geraldine Brooks (Algoritam), knjiga Ljiljane Filipović "Nestali ljudi" (Profil), knjiga Lade Žigo "Ljudi i novinari" (Sysprint), i "Kraj Iraka"...