Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Libar za vajk ×

Najava • 01.12.2017.

Počinje fešta od libra, otvara se 23. Sa(n)jam knjige u Istri

Svečano otvorenje 23. festivala knjiga u autora Sa(n)jam knjige u Istri održat će se u petak 1. prosinca u Domu hrvatskih branitelja. Program će voditi mladi pulski glumac Vedran Živolić, a Sajam će otvoriti veliki autor Igor Mandić. Glazbenu podršku pružit će Darko Rundek i violinistica Isabel iz njegovog Cargo trija.
Vijest • 15.11.2017.

23. Sa(n)jam knjige u Istri - o intimi, hercegovačkoj kulturno-književnoj sceni i francuskoj i frankofonoj književnosti

Ovogodišnji, 23. Sa(n)jam knjige u Istri, održat će se u Domu hrvatskih branitelja od 1. do 10. prosinca 2017. godine. Obiman i slojevit program odvijat će se uz glavnu temu pod nazivom Intime, regionalni program Hercegovina čita i poseban program À propos.
Vijest • 09.11.2017.

Objavljene nominacije za nagradu Libar za vajk

Na stranici Sa(n)jam knjige u Istri objavljene su nominacije za nagradu Libar za vajk. Čitatelji između ponuđenih naslova biraju one za koje smatraju da će ostati 'za vajk', zanavijek, kao vrijedni dio kućne biblioteke. Nagrada uključuje novčani iznos i skulpturu koja se dodjeljuju nakladniku i autoru odabrane knjige.
Vijest • 14.12.2015.

10 'za vajk' prema izboru posjetitelja Sa(n)jam knjige u Istri

Nova nagrada pulskog sajma knjiga i autora 'Libar za vajk' u kojoj posjetitelji Sajma nominiraju jednu knjigu za koju smatraju da je za „vajk“, zauvijek, da bi mogla postati klasik, održala se prvi puta ove godine. Prema nominacijama proizašla je ova lista od deset najpopularnijih.